#

LP 702
Tyynynpäällinen

Uudet Antistress-tuotteet on valmistettu huippuluokan teknisestä tekstiilikankaasta. Kankaaseen on kudottu verkon muotoisesti kuiti (Carbo/ Silver BD1), joka estää sähkökentän vaikutuksen nukkujaan. Sähkömagneettista säteilyä saamme päivittäin mm. televisioista, radioista, tietokoneista, matkapuhelimista ja WLAN-verkoista.

Uni on omasi, älä anna ulkoisten tekijöiden häiritä sitä.

Mitat / cm

50 x 60

Materiaalit

56% Puuvilla, 44 % Polycarbonium BD 1


Antistress-tuotteilla rentoudut yöunesi aikana ja heräät energisenä uuteen päivään

Antistress-tuotteemme valmistetaan huippuluokan teknisestä kankaasta. Kankaaseen on neulottu verkon muotoisesti sähköisesti johtava kuitu (Carbo/Silver BD 1) joka estää sähkökentän vaikutuksen ihmisiin. Valmistamme tällaisesta kankaasta peittoja, patjanpäällisiä ja tyynypusseja.

Antistress-tuotteet auttavat henkilöitä, joilla on sähköallergia, erinäisiä uniongelmia ja kärsivät stressistä. Usein kiireinen elämä ja päivittäinen tietokoneen äärellä työskentely vaikuttavat meihin niin, että yöunemme alkavat huonontua. On erittäin tärkeää panostaa hyvään ja laadukkaaseen patjaan, petauspatjaan ja peittoon, jotta nukkumisestamme tulisi miellyttävä kokemus ja heräisimme aamuisin levänneenä ja rentoutuneena.

Nukkuminen on välttämätöntä solujen uudistumiselle, hermojen, aistien ja lihasten lepäämiselle, aivotoiminalle sekä fyysiselle ja psyykkiselle tasapainolle.

NUKU HYVIN – VOIT PAREMMIN

#