#

LP 703
Peitto 145 x 205

Antistress-peitossa polyestervanu, läpitikattu. Toinen puoli Antistress-kangasta ja toinen puoli 100% luonnonvalkoinen puuvillakangas. Saatavilla myös puuvillavanulla.

Uudet Antistress-tuotteet valmistetaan huippuluokan teknisestä tekstiilikankaasta. Kankaaseen on kudottu verkon muotoisesti kuitu (Carbo/ Silver BD1), joka estää sähkökentän vaikutuksen nukkujaan. Sähkömagneettista säteilyä saamme päivittäin mm. televisioista, radioista, tietokoneista, matkapuhelimista ja WLAN-verkoista.

Uni on omasi, älä anna ulkoisten tekijöiden häiritä sitä.

Mitat / cm

145 x 205

Materiaalit

54% puuvilla, 46 % Polycarbonium BD 1

Patentoitu kangas

Antistress-tuotteilla rentoudut yöunesi aikana ja heräät energisenä uuteen päivään

Antistress-tuotteemme valmistetaan huippuluokan teknisestä kankaasta. Kankaaseen on neulottu verkon muotoisesti sähköisesti johtava kuitu (Carbo/Silver BD 1) joka estää sähkökentän vaikutuksen ihmisiin. Valmistamme tällaisesta kankaasta peittoja, patjanpäällisiä ja tyynypusseja.

Antistress-tuotteet auttavat henkilöitä, joilla on sähköallergia, erinäisiä uniongelmia ja kärsivät stressistä. Usein kiireinen elämä ja päivittäinen tietokoneen äärellä työskentely vaikuttavat meihin niin, että yöunemme alkavat huonontua. On erittäin tärkeää panostaa hyvään ja laadukkaaseen patjaan, petauspatjaan ja peittoon, jotta nukkumisestamme tulisi miellyttävä kokemus ja heräisimme aamuisin levänneenä ja rentoutuneena.

Nukkuminen on välttämätöntä solujen uudistumiselle, hermojen, aistien ja lihasten lepäämiselle, aivotoiminalle sekä fyysiselle ja psyykkiselle tasapainolle.

NUKU HYVIN – VOIT PAREMMIN

#